

Ozarks International Raceway Registration: Gravois Mills, MO July 4-6, 2025

Tech: Briefings:

TBD FMC Tech Truck FMC Driver Lounge

			W					
Chaut	Final	Duration	Wednesday July 2nd, 2025					
<b>Start</b> TBD	End	Duration	Category USAC / Ford Performance / Yokohama	Transporter Load-in				
TBD	TBD		Ford Mustang Cup Registration Opens	Regsitration Building				
TBD	TBD		Ford Mustang Cup Registration Opens Ford Mustang Cup Competitors	Transporter Load-in				
TBD	TBD		Al Kamel North America	Track Systems Deployment				
TBD	TBD		Ford Mustang Cup Registration Closes	Registration Building				
IDU	טפו		Ford Musiang Cup Registration Closes	negistration building				
Thursday July 3rd, 2025								
Start	End	Duration	Category					
TBD	TBD		Ford Mustang Cup Registration Opens	Registration Building				
1:00pm	1:30pm		Track Systems Test	Al Kamel				
1:30pm	8:30pm		Ford Mustang Cup Tech Opens	FMC Tech Truck				
1:30pm	2:00pm		Ford Mustang Cup Team Manager Briefing	FMC Driver Lounge				
2:00pm	2:45pm	45 min	Bus Tour / Track Walk					
3:00pm	3:45pm	45 min	Rental Car Ride Around					
4:10pm		60 min	Ford Mustang Cup	Test Session 1				
5:10pm	6:40pm	90 min	Track Break					
6:40pm	7:40pm	60 min	Ford Mustang Cup	Test Session 2				
1:30pm	8:30pm		Ford Mustang Cup Tech Closes	FMC Tech Truck				
TBD	TBD		Ford Mustang Cup Registration Closes	Registration Building				
Friday July 4th 2025								
			Friday IIIIV 4th 2025					
Start	End	Duration	Friday July 4th, 2025 Category					
Start TBD	End TBD	Duration	Category	Registration Building				
		Duration		Registration Building Al Kamel				
TBD	TBD	Duration	Category Ford Mustang Cup Registration Opens					
<b>TBD</b> 11:00am	<b>TBD</b> 11:45am	Duration	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test	Al Kamel				
TBD 11:00am TBD	TBD 11:45am TBD	Duration	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test FMC Hospitality Meal	Al Kamel FMC Driver Lounge				
TBD 11:00am TBD 11:30am	TBD 11:45am TBD 8:30pm		Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test FMC Hospitality Meal Ford Mustang Cup Tech Opens	Al Kamel FMC Driver Lounge FMC Tech Truck				
TBD 11:00am TBD 11:30am 12:00pm	TBD 11:45am TBD 8:30pm 12:15pm	20 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test FMC Hospitality Meal Ford Mustang Cup Tech Opens Ford Mustang Cup Manager Briefing	Al Kamel FMC Driver Lounge FMC Tech Truck FMC Driver Lounge				
TBD 11:00am TBD 11:30am 12:00pm 12:15pm	TBD 11:45am TBD 8:30pm 12:15pm 12:35pm	20 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test FMC Hospitality Meal Ford Mustang Cup Tech Opens Ford Mustang Cup Team Manager Briefing Vintage Group Ford Mustang Cup	Al Kamel FMC Driver Lounge FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1				
TBD 11:00am TBD 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm	TBD 11:45am TBD 8:30pm 12:15pm 12:35pm 1:25pm	20 min 30 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test FMC Hospitality Meal Ford Mustang Cup Tech Opens Ford Mustang Cup Team Manager Briefing Vintage Group	Al Kamel FMC Driver Lounge FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1				
TBD 11:00am TBD 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm	TBD 11:45am TBD 8:30pm 12:15pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm	20 min 30 min 25 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test FMC Hospitality Meal Ford Mustang Cup Tech Opens Ford Mustang Cup Team Manager Briefing Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv	Al Kamel FMC Driver Lounge FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1				
TBD 11:00am TBD 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm	TBD 11:45am TBD 8:30pm 12:15pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:55pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test FMC Hospitality Meal Ford Mustang Cup Tech Opens Ford Mustang Cup Team Manager Briefing Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int	Al Kamel FMC Driver Lounge FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1				
TBD 11:00am TBD 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:15pm	TBD 11:45am TBD 8:30pm 12:15pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:55pm 3:35pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test FMC Hospitality Meal Ford Mustang Cup Tech Opens Ford Mustang Cup Team Manager Briefing Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group	Al Kamel FMC Driver Lounge FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1 Test 2				
TBD 11:00am TBD 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:15pm 3:55pm	TBD 11:45am TBD 8:30pm 12:15pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:55pm 3:35pm 4:25pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min 30 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test FMC Hospitality Meal Ford Mustang Cup Tech Opens Ford Mustang Cup Team Manager Briefing Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup	Al Kamel FMC Driver Lounge FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1 Test 2				
TBD 11:00am TBD 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:15pm 3:55pm 4:25pm	TBD 11:45am TBD 8:30pm 12:15pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:55pm 3:35pm 4:25pm 5:25pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min 30 min 60 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test FMC Hospitality Meal Ford Mustang Cup Tech Opens Ford Mustang Cup Team Manager Briefing Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup Track Break	Al Kamel FMC Driver Lounge FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1 Test 2 Practice 2				
TBD 11:00am TBD 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:15pm 3:55pm 4:25pm TBD	TBD 11:45am TBD 8:30pm 12:15pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:55pm 3:35pm 4:25pm 5:25pm TBD	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min 30 min 60 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test FMC Hospitality Meal Ford Mustang Cup Tech Opens Ford Mustang Cup Team Manager Briefing Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup Track Break FMC Hospitality Meal	Al Kamel FMC Driver Lounge FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1 Test 2 Practice 2 FMC Driver Lounge				
TBD 11:00am TBD 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:15pm 3:55pm 4:25pm TBD 5:25pm	TBD 11:45am TBD 8:30pm 12:15pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:55pm 3:35pm 4:25pm 5:25pm TBD 5:50pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min 30 min 60 min 25 min 20 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test FMC Hospitality Meal Ford Mustang Cup Tech Opens Ford Mustang Cup Team Manager Briefing Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup Track Break FMC Hospitality Meal Mustang HPDE - Adv	Al Kamel FMC Driver Lounge FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1 Test 2 Practice 2  FMC Driver Lounge Session 2				
TBD 11:00am TBD 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:15pm 3:55pm 4:25pm TBD 5:25pm 6:10pm	TBD 11:45am TBD 8:30pm 12:15pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:10pm 3:35pm 4:25pm 5:25pm 5:50pm 6:30pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min 30 min 60 min 25 min 20 min 30 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test FMC Hospitality Meal Ford Mustang Cup Tech Opens Ford Mustang Cup Team Manager Briefing Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup Track Break FMC Hospitality Meal Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup	Al Kamel FMC Driver Lounge FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1 Test 2 Practice 2  FMC Driver Lounge Session 2 Session 2 Test 3 Practice 3				
11:00am TBD 11:00am TBD 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:15pm 3:15pm 4:25pm TBD 5:25pm 6:10pm 6:45pm	TBD 11:45am TBD 8:30pm 12:15pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:55pm 3:35pm 4:25pm 5:25pm 5:50pm 6:30pm 7:15pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min 30 min 60 min 25 min 20 min 30 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test FMC Hospitality Meal Ford Mustang Cup Tech Opens Ford Mustang Cup Team Manager Briefing Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup Track Break FMC Hospitality Meal Mustang HPDE - Int Vintage Group Track Break FMC Hospitality Meal Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup Ford Mustang Cup Ford Mustang Cup Ford Mustang Cup	Al Kamel FMC Driver Lounge FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1 Test 2 Practice 2  FMC Driver Lounge Session 2 Session 2 Test 3 Practice 3 Registration Building				
TBD 11:00am TBD 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:15pm 4:25pm 4:25pm 5:25pm 6:10pm 6:45pm 7:30pm	TBD 11:45am TBD 8:30pm 12:15pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:55pm 3:35pm 4:25pm 5:55pm 5:50pm 6:30pm 7:15pm 8:00pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min 30 min 60 min 25 min 20 min 30 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test FMC Hospitality Meal Ford Mustang Cup Tech Opens Ford Mustang Cup Team Manager Briefing Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup Track Break FMC Hospitality Meal Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup	Al Kamel FMC Driver Lounge FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1 Test 2 Practice 2  FMC Driver Lounge Session 2 Session 2 Test 3 Practice 3				







Ozarks International Raceway
Gravois Mills, MO
July 4-6, 2025

Registration:
Tech:
Briefings:

TBD FMC Tech Truck FMC Driver Lounge

			-	-
			Saturday July 5th, 2025	
Start	End	Duration	Category	
11:30am	12:00pm		Track Systems Test	Al Kamel
TBD	TBD		Ford Mustang Cup Registration Opens	Registration Building
TBD	TBD		FMC Hospitality Breakfast	FMC Driver Lounge
12:30pm	12:45pm	15 min	Vintage Group	Warm-up
1:00pm	1:25pm	25 min	Mustang HPDE - Int	Session 1
1:30pm	2:00pm		Ford Mustang Cup Driver & TM Briefing	FMC Driver Lounge
1:30pm	8:30pm		Ford Mustang Cup Tech Opens	FMC Tech Truck
1:40pm	2:05pm	25 min	Mustang HPDE - Adv	Session 3
2:20pm	2:35pm	15 min	Vintage Group	Qualifying
2:50pm	3:05pm	15 min	Ford Mustang Cup	Miles Cup Qualifying
3:05pm	3:35pm	30 min	Track Break	
TBD	TBD		FMC Hospitality Meal	FMC Driver Lounge
3:35pm	4:00pm	25 min	Vintage Group	Race 1
4:20pm	4:45pm	25 min	Mustang HPDE - Int	Session 2
5:05pm	5:30pm	25 min	Mustang HPDE - Adv	Session 4
5:50pm	6:15pm	25 min	Vintage Group	Race 2
6:25pm	6:55pm	30 min	Ride Along / GT3 Demo	Track Activity
7:15pm	8:00pm	40min +1lap	Ford Mustang Cup	Miles Cup Race
TBD	TBD		Ford Mustang Cup Registration Closes	Registration Building
1:30pm	8:30pm		Ford Mustang Tech Closes	FMC Tech Truck
TBD			Ford Mustang Cup Reception	FMC Drivers Lounge
			Sunday July 6th, 2025	
Start	End	Duration	Category	
10:00am	10:45am		Track Systems Test	Al Kamel
TBD	TBD		Ford Mustang Cup Registration Opens	Registration Building
11:00am	4:00pm		Ford Mustang Cup Tech Opens	FMC Tech Truck
TBD	TBD		FMC Hospitality Lunch	FMC Driver Lounge
11:30am	11:45am	15 min	Vintage Group	Warm Up
12:05pm	12:20pm		Ford Mustang Cup	Parnelli Cup Qualifying
12:40pm	1:05pm	25 min	Mustang HPDE - Int	Session 3
1:25pm	1:40pm	15 min	Vintage Group	Qualifying
2:00pm	2:25pm	25 min	Mustang HPDE - Adv	Session 5
2:45pm		40min +1lap	Ford Mustang Cup	Parnelli Cup Race
3:50pm	4:15pm	25 min	Vintage Group	Race 3
11:00am	4:00pm		Ford Mustang Cup Tech Closes	FMC Tech Truck
4:35pm	5:00pm	25 min	Mustang HPDE - Int	Session 4
5:20pm		25 min	Mustang HPDE - Adv	Session 6
6:05pm	6:30pm	25 min	Vintage Group	Race 4
TBD	TBD		Ford Mustang Cup Registration Closes	Registration Building
_				J

